Tuesday, June 19, 2007

Death Note Gitti, Devil May Cry Geldi

Bir kötü bir de iyi haberim var:

Kötü olan: Kısa bir süre önce anime dağarcığıma kattığım ve dahi arşivleme işine giriştiğim Death Note artık torrent alemlerinden kendini çekiyor. Zaten Youtube bünyesinde bulunan bütün bölümlerini kısa süre önce tek tek erişimden kaldırmıştı. Şimdi de anime severlerin yakından tanıdığı Animanda ve Kuro-Hana, Death Note'un yayın haklarının sahibi olan VIZ media şirketinin kendilerine çektikleri uyarıyı sitelerinde yayınlamışlar. İşte açıklama burada. Sezonun bitmesine 2 bölüm kala animeseverlere vurulan bu darbeyi gözümüzden akan bir damla yaş ve dahi teessür ile karşıladık.

İyi olan: Kuro-Hana, NEET ile ortaklaşa bir çalışmaya başlayıp KONAMI'nin meşhur oyunu Devil May Cry'ın ekranlara taşınmış versiyonuna sub yazmaya başladı. Bu gidişle Dante hepimizin yeni kahramanı olacak gibi. Vatana millete hayırlı olsun. İlk bölümünün linki için ahanda buraya tıklayıveriniz.

2 comments:

Ray Kinsella said...

Bu arkadas demek istemis ki, on numara bir blog yapmissin, begenerek takip ediyoruz. bu arada biz konfeksiyon isindeyiz, eger lazim olursa size de gonderelim...

Eksik olmasin, dunyanin dort bir kosesinden okurlarimiz var :)

Ali Sağlam said...

Biliyoruz oyle oldugunu zaten :)